Elindultak Lengyelországba a Balla DSE labdarúgói


2013-06-05 14:17:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elindultak Lengyelországba a Balla DSE labdarúgói főképe
Ahogy arról már korábbi cikkünkben beszámoltunk, az Eurázsiai Speciális Olimpia Szövetség a 16-23 éves korosztály számára európai válogató versenyt szervez kiemelkedő képességű, egyesített labdarúgó csapatok részére Lengyelországban. A tét óriási, hiszen a varsói torna legjobb helyezést elért csapatai részt vesznek a 2013. december 3-13. között rendezett riói világbajnokságon. A magyar válogatottban három SO sportoló (Bogdán Sándor, Horváth Dániel, Horváth Kristóf) és négy partnerjátékos (Horváth Dávid, Nemes Milán, Fekete Attila, Tomojzer Csaba) kapott helyet. A pápai különítmény Szalai Dezső edzővel ma délelőtt indult a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre.
- A kvalifikációs Európa bajnokságon összesen 12 ország, köztük Magyarország vesz részt – tájékoztatott Szautner Mihály, a Balla DSE vezetője. A szervezők négy hármas csoportot alakítottak ki, ahonnan az első kettő jut tovább, majd a keresztbejátszásokkal döntik el a négybe jutást. A mostani torna házigazdája Lengyelország a rendezés jogán már biztosan ott lesz Rio de Janeiróban, rajta kívül a kontinensviadal legjobb öt válogatottja is kijut Brazíliába. A mieink a csoportmeccsek során Szerbiával és Törökországgal mérkőznek meg, nem könnyűek az ellenfelek, de jók az esélyeink, hiszen ezek a srácok már közel egy évtizede együtt játszanak, jól ismerik egymást és nemcsak csapattársak, hanem barátok is, az edzőtábor is jól sikerült, így bizakodóak vagyunk.

A magyar válogatott vasárnap érkezik haza Varsóból, az ott elért eredményükről természetesen beszámolunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!