Szűcs Lajos az év csapatában


2013-06-05 10:25:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szűcs Lajos az év csapatában főképe
Ahogy minden bajnoki szezon végén, a Nemzeti Sport idén is elkészítette a pontvadászat álomcsapatát. A bajnoki címet szerző Győri ETO négy labdarúgóval képviselteti magát a sportlap által adott osztályzatok alapján összeállított legjobb 11-ben. A posztonkénti rangsorban két védő, egy középpályás és egy támadó végzett az első helyen, a fennmaradó hét poszton további hat klub – Pápa, Videoton, DVTK, DVSC-Teva, MTK, FTC – labdarúgója osztozik. Az álomcsapat kapuját az idén is bombaformában teljesítő Szűcs Lajos védi.

Az év csapata: Szűcs Lajos (Lombard) – Álvaro Rodríguez Brachi (Videoton), Takács Ákos (Győri ETO), Völgyi Dániel (Győri ETO) – Bódi Ádám (DVSC-Teva), Djordje Kamber (Győri ETO), Kanta József (MTK), José Juan Luque (Diósgyőr) – Koltai Tamás (Győri ETO), Böde Dániel (Ferencváros), Csiki Norbert (MTK).

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!