Postarablót keres a rendőrség


2013-06-04 20:49:02  | cikk: HuHa  | 


Postarablót keres a rendőrség főképe
A Pápai Rendőrkapitányság az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az elkövető 2013. május 23-án délelőtt bement az ugodi postára, ahol kést tartva a kezében felszólította a postavezetőt a kasszában levő pénz átadására. Miután a hölgy eleget tett a kérésnek, a rabló távozott az épületből.

A nyomozás során feltalálásra került a képen látható sötétkék színű, feliratos, szürke béléssel ellátott kapucnis pulóver, amely az elkövetővel hozható összefüggésbe.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a pulóvert látva az elkövető személyéről információval rendelkezik, hívja a 89/313-011-es telefonszámot, vagy az ingyenesen hívható 107-es és 112-es segélyvonalakat. Emellett a tájékoztatás megtehető bármelyik szolgálatban levő rendőrnél, illetve a Pápai Rendőrkapitányságon is.

A nyomozást érdemben segítő információkat a rendőrség anyagilag honorálja.

Továbbá kéri a kapitányság azt is, hogy minél többen osszák meg a közleményt ismerőseik körében a facebookon. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!