Lovrencsics: Remélem maradhatok Poznanban


2013-06-03 17:15:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb1.hu  | 


Lovrencsics: Remélem maradhatok Poznanban főképe
A magyar labdarúgó válogatott Telkiben tartott sajtótájékoztatót a csütörtöki, Kuvait elleni barátságos mérkőzés kapcsán, melyről az nb1.hu is beszámolt. A csapatba először kapott meghívót a Lombard Pápa Lengyelországba kölcsönadott tehetsége Lovrencsics Gergő, aki nyíltan beszélt a Lombard és a lengyel klub közötti anyagi problémákról is, a támadó úgy véli Pápáról nem kerülhetett volna be a válogatottba.
- Meglepődtem a híreken, de elsősorban inkább a klubcsapatommal foglalkoztam, amikor azonban Egervári Sándor kijött Varsóba, akkor már komolyan eljátszadoztam a gondolattal, hogy válogatott lehetek. Annak is örülnék, ha öt-tíz percet játszhatnék, és azért dolgozom, hogy bebizonyítsam, helyem van a keretben. A pálya szélén érzem jól magam, de hogy hol, és mennyit fogok játszani, azt nem én döntöm el. Fizikálisan fejlődtem a legtöbbet Lengyelországban, és ami talán a legfontosabb lehiggadtam. Nem tudom hol tart az ügyem, a Lech kinyilvánította, hogy szeretne megtartani, de nagyon bízom benne, hogy megállapodnak a felek, remélem, hogy maradhatok Poznanban. A lengyel egy brusztolós liga, sok a párharc, de a magyarral összevetve több a szurkoló, 25-30 ezer az átlag nézőszám nálunk is. Ha röviden kellene jellemezni a két bajnokságot: ők harcolnak, mi futballozunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!