KELLA koncert az Erkel-iskolában


2013-06-02 19:56:37  | cikk: mo  | 


KELLA koncert az Erkel-iskolában főképe
KELL A zene a ma emberének – hangsúlyozta a mai hangversenyen a KELLA együttes vezetője Mészárosné Farkas Katalin. Az együttes neve tulajdonképpen mozaikszó, a tagok kezdőbetűiből állt össze, azonban szójátékként is megállja a helyét: KELL A zene – hangzott el a koncerten. A zenei formáció méltóképpen gondoskodott is arról, hogy a hangversenyen minden korosztály jól érezze magát, és kiválaszthassa a neki tetsző zenei részleteket. Az együttes ugyanis úgy építette fel nyárköszöntő műsorát, hogy élvezzék mindazok, akik a komoly műfajt kedvelik, de azok se unatkozzanak, akik a pop, a musical vagy a rock, tehát a könnyedebb irányzatok szerelmesei, ezenkívül a gyerekek is felismerhettek néhány zenei részletet a népszerű, klasszikus rajzfilmek világából.
A műsorban közreműködött Eisenbeck Ágota zongorán, Falaki Csaba dobon és a Tánc-Lánc AMI növendékei táncos koreográfiával.

Némethné Farkas Nóra, Takács Annamária, Takács László, Szilágyi Linda és Mészárosné Farkas Katalin, az együttes tagjai eleinte kedvtelésből, saját szórakozásukra muzsikáltak, ma már azonban előszeretettel hívják őket zenélni egyházi alkalmakra, templomokba, iskolai rendezvényekre. Évente egy alkalommal, nyár elején koncerttermi hangversenyt szerveznek, melyen igencsak vegyes a repertoár. Az együttesben négy cselló és egy bőgő testesíti meg azt a különleges hangzásvilágot, mellyel oly sok érzelmet meg lehet jeleníteni – tette hozzá a KELLA vezetője.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!