A 13. helyen zárta a bajnokságot a Lombard II


2013-06-02 12:00:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A 13. helyen zárta a bajnokságot a Lombard II főképe
Újbudán zárta a harmadosztályú bajnokságot a Lombard II együttese. Az élmezőnyhöz tartozó hazaiak ellen a megszokottnál is fiatalabb együttessel álltak ki a pápaiak, akik nagyon bátran kezdték a bajnokit. Az 5. percben Radics került nagy helyzetbe, de elügyetlenkedte a lehetőséget. Öt perccel később már a második szögletet rúghatta a Pápa, de Bolla nagy helyzetben lemaradt a beadásról, az ellentámadásból pedig Turi megszerezte a vezetést. Komoly zivatar kezdődött, amitől a rossz minőségű műfüves pálya szinte jégpályává változott, és ehhez a hazaiak sokkal jobban alkalmazkodtak. A vendég fiatalok csúszkáltak, rengeteg technikai hibát vétettek, és az Újbuda ezt 16. percben újabb góllal büntette Khiesz révén. A játék képe alapján félő volt, hogy kiütés lesz a vége, de rendezték soraikat a vendégek, és a második félidőre fölénybe is kerültek. A 72. minutumban Bolla megszerezte első felnőtt gólját, de egyenlíteni már nem sikerült, mert a támadójáték ezen a napon is gyenge volt.

Újbuda – Lombard Pápa II 2-1 (2-0)

Lombard Pápa II: Giczi – Kalmár B. (Budavári), Enyingi Márk, Bolla, Páli – Horváth T., Somogyi, Baldauf (Kalmár D.), - Enyingi Marcell, Radics, Szolga
Jó: Giczi, Kalmár B., Bolla, Horváth T.,

Nagy Mihály: Nagyon rossz pályán, puha labdával játszottunk, amihez az első félidőben nem tudtunk alkalmazkodni, a hazaiak viszont villogtak, és majdnem kiütöttek minket. A második félidőre rendeződtünk, de hiába voltunk erőnléti fölényben, csak szépíteni sikerült, mert nagyon gyenge volt a támadó játékunk. Dicséret jár a gyerekeknek, akik több fronton is szerepelve méltó ellenfelei voltak minden felnőtt profi csapatnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!