Jó hangulat az Allegro gyermeknapon


2013-06-01 17:31:35  | cikk: Babos Petra  | 


Jó hangulat az Allegro gyermeknapon főképe
Harmadik alkalommal szervezte meg az Allegro Alapfokú Művészetoktatási Intézmény a gyermeknapot, melyet az idén is a Malom-tónál tartottak.  A borongós, esős idő ellenére is sok kisgyermek kilátogatott a festői környezetbe.
A színes programok a délelőtti órákban kezdődtek, amikor is a Vajda Péter lakótelepi Óvoda Napsugár hagyományőrző csoportjának vidám Cuháré összeállítását láthatták a jelenlevők, majd a Rubátó Fúvós Zenekar műsorát hallgathatták, melyben népszerű dallamok csendültek fel a csornai zeneiskola és az Allegro AMI növendékeinek közreműködésével.
A délután is számos játékos, vidám műsorszámmal várta a kicsiket és nagyokat egyaránt melynek során fellépett a Rebel Lion TSE és az Allegro AMI modern táncos növendékei, valamint a Megafon Zenei Egyesület is. Ebéd után fellépett a Sindő Népzenekar és az Allegro AMI néptáncosai. A gyermeknap elmaradhatatlan része a kézműves játszóház, a póni lovaglás, a kürtöskalács, a sport-és ügyességi vetélkedők. - Harmadik éve szervezzük meg a gyermeknapot. Első évben a Helyőrségi Klubban tartottuk, de a hely kicsinek bizonyult, ezért idén is, mint tavaly, a gyönyörű Malom-tó adott otthont a rendezvényünknek – fogalmazott Hegedűsné Szabó Éva igazgatóhelyettes.
Az Allegro Napok holnap, modern tánc gálával zárul a JMSZK színháztermében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!