Maric nélkül vág neki az év legfontosabb meccsének a Lombard Pápa


2013-06-01 13:19:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Maric nélkül vág neki az év legfontosabb meccsének a Lombard Pápa főképe
Nem dőlhet hátra a 2012/2013-as élvonalbeli labdarúgó bajnokság utolsó fordulójában a Lombard Pápa együttese. A Diósgyőr elleni 90 perc tétje ugyanis nem kisebb, mint a jövő évi élvonalbeli tagság. A pápaiak előnye mindössze két pont a Siófok előtt, amennyiben a Lombard nem nyer Diósgyőrben, a Balaton partiak pedig két vállra fektetik az Újpestet, jövőre a másodosztályba kényszerül az immár Tóth Bálint irányította sárga-fekete alakulat. Pedig sokáig úgy tűnt, a siófokiaknak esélyük sem lesz a bennmaradásra, aztán Horváth Károly tanítványai zsinórban négy meccset nyertek, múlt héten pedig bekövetkezett az, amire csak kevesen számítottak: Pápán is nyerni tudtak. Bármennyire is tűnik úgy, az egész ország a Siófoknak szurkol, még mindig saját kezében tartja sorsát a Lombard Pápa, hiszen ha begyűjtik a három pontot, nincs esélye riválisának. Sajnos idegenben még a hazai szereplésnél is gyászosabb a pápaiak mérlege, hiszen mindössze egyszer tudtak nyerni. Ráadásul ezen a bajnokin búcsúzik a fanatikus diósgyőri szurkolóktól a spanyol csapatkapitány, José Luque. Tóth Bálint úgy nyilatkozott, profi játékosok alkotják a keretet, akik tisztában vannak a mérkőzés súlyával, ezen a meccsen mindent, és még annál is többet ki kell hozniuk magukból. A tréner hangsúlyozta, mentálisan is igyekezett helyrerázni a társaságot. Három játékos biztosan kihagyja a derbit, Nagy Sándor régóta sérült, Balogh Balázs beteg, Goran Maric pedig múlt héten begyűjtötte ötödik sárga lapját, utóbbi hiányát érezheti meg legjobban a gárda. A mérkőzés vasárnap 16:30-kor Andó-Szabó Sándor sípszavára kezdődik. A keret ma délután indul Miskolcra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!