A Kertbarát Népfőiskola gyűlése


2010-01-21 20:45:33  | cikk: Babos Petra  | 


Ma 18 órától tartotta az idei év első összejövetelét a Kertbarát Népfőiskola a Várkastély 1. számú termében. A szép számban megjelent tagokat Farkas Tibor elnök köszöntötte, majd a 2010. évi tanfolyam tavaszi évadának munkatervét ismertette. A programok között szerepel majd január 28-án Solymosi Jánosnak a pálinka készítéséről szerzett ismereteinek és tapasztalatainak bemutatása, de szó fog esni még az évad során a növényvédő szerekről, permetszerekről, szőlőmetszésről, a burgonyatermesztés tapasztalatairól, a méz élettani hatásairól, Pápa város vízellátásának helyzetéről, valamint a Szabó Kerttechnika által forgalmazott kerti gépek bemutatásáról és javításáról is.
- Február 26-án a Jókai Mór Művelődési Központ színházépületének földszinti előterében farsangi bált fogunk rendezni, majd április 1-jén házi borversenyt, április 16-án pedig városi megmérettetés vár ránk - zárta mondandóját az elnök.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!