Újabb személyi változások várhatók a Pápai Húsnál


2013-05-31 21:45:30  | cikk: HuHa  | 


Sajtótájékoztatón erősítette meg tegnap esti közleményét Áldozó Tamás. Ma délután a polgármester közölte, tegnap a képviselő-testület tárgyalta a Pápai Hús 1913 Kft-vel kapcsolatos előterjesztést és több döntést is hozott. A döntések többek között arról szóltak, hogy polgármesterként felhatalmazást kapott arra, hogy a társaság tegnap délutáni taggyűlésén visszahívja tisztségéből Politzer József ügyvezetőt és azonnali hatállyal megszüntesse munkaviszonyát a Pápai Húsnál, valamint megbízza Uzsoki Andrást az ügyvezetői teendők ellátásával.
-A taggyűlés tegnap délután megtörtént, a társaság ügyvezetője tegnap délután óta Uzsoki András – fogalmazott, hozzátéve – az új ügyvezetőnek elsősorban a vállalatvezetésben, vállalatirányításban, reorganizációban szerzett tapasztalataira számítunk.
Uzsoki András mellett továbbra is interim menedzsment szolgáltatást nyújt a cégnek Perlaki Csaba, aki az elmúlt időszakban a tulajdonosi képviseletet ellátta. Tulajdonosi képviselői minősége a tegnapi nappal megszűnt, az új ügyvezető teljes felelősséggel és teljes hatáskörben irányítja a Pápai Hús 1913 Kft-t. A polgármester azt is közölte a sajtótájékoztatón, további személyi változások is történtek, történnek a cégnél, a mai napon az ügyvezető azonnali hatállyal megszüntette a gazdasági igazgató munkaviszonyát.
-Az elmúlt hetekben Perlaki Csaba és munkatársai elkészítettek egy cselekvési tervet, mely arról szól, hogyan lehet a társaságot kivezetni a gödörből és hogyan lehet növekedési pályára állítani. Ennek a tervnek a gyors felülvizsgálatát, ellenőrzését várjuk az ügyvezetőtől, és azt, hogy ennek a cselekvési tervnek megfelelően Uzsoki András, Perlaki Csaba és mások közreműködésével megkezdődjön a társaság átszervezése és elinduljon az a folyamat, ami a mai nehéz helyzetből kimozdítja a céget – mondta Áldozó Tamás. Ismételten kiemelte, a többségi tulajdonos önkormányzatnak és a cégnek is elemi érdeke, hogy a beszállítók folyamatosan tudjanak beszállítani a Pápai húshoz és a beszállított áru ellenértékéhez hozzájussanak.
A Pápai hús 1913 Kft. egyébként ma tartotta rendes taggyűlését, ezen az ülésen fogadták el a 2012. évi működésről és a 2013. év első négy hónapjáról szóló mérleget. A múlt évi mérleget a könyvvizsgáló korlátozó záradékkal látta el, az idei év első négy hónapjáról szóló mérlegzárás, beszámoló elfogadása pedig egyfajta átadás-átvételi folyamatnak tekinthető – tájékoztatott a polgármester.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!