Világkörüli utazást tettek a QSI iskolások


2013-05-31 17:28:55  | cikk: Babos Petra  | 


Világkörüli utazást tettek a QSI iskolások főképe
A QSI International School of Pápa diákjai ma délelőtt tartották hagyományos színházi bemutatójukat, melynek a Petőfi Mozi adott otthont. A vidám műsorban az iskola mind a 61 tanulója szerepelt.  Németh-Vékes Erzsébet adminisztratív koordinátor hírportálunknak elmondta, a QSI iskolák minden évben két nagyszabású rendezvényt tartanak, egy hangversenyt és egy színházi bemutatót.
Roley Scott igazgató köszöntője után kilenc, a gyerekek által összeállított produkciót láthattak a szülők.
- A mai bemutató az év végi tavaszi nagy koncert, melyen az intézmény tanulói, norvégok, svédek, amerikaiak, lengyelek, bolgárok léptek „színpadra” zenés-táncos produkcióikkal.
Az egy órás világkörüli utazás során a jelenlevők járták Skóciában, Hollandiában, Texasban, New Yorkban, Afrikában és az Északi-sarkon is. Több mint két hónapja készültünk erre az előadásra. A repertoárt a gyerekek állították össze nagy örömmel és lelkesedéssel, s ők is tanították be a kisebbeket. Az előadásban közreműködött zongorán Torhild Skotheim tanár.
A vidám műsor végén az összes szereplő együtt énekelte a Louis Armstrong: What a wonderful world című világslágerét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!