Új ügyvezető a Pápai Hús 1913 Kft. élén


2013-05-30 22:07:35  | cikk: HuHa  | 


Új ügyvezető a Pápai Hús 1913 Kft. élén főképe
-Pápa Város Képviselő-testülete ma délután rendkívüli ülésen foglalkozott a tulajdonában lévő Pápai Hús 1913 Kft. helyzetével. A testületi ülést követően – az ott hozott határozatokat képviselve - a társaság rendkívüli taggyűlést tartott, melyen személyi kérdésekről döntöttünk. Eszerint Politzer József ügyvezetői megbízását visszavontuk és munkaviszonyát azonnali hatállyal megszüntettük. Új ügyvezetőnek – határozatlan időre szóló megbízással – Uzsoky Andrást választottuk – tájékoztatta hírportálunkat a taggyűlés után este Áldozó Tamás polgármester. Uzsoki András neve nem ismeretlen a pápaiak előtt, hiszen 2009 és 2010 között ő volt a Bakonyerdő Zrt. vezérigazgatója. Az agrármérnök és külkereskedelmi szakmérnök végzettséggel rendelkező új ügyvezető holnap kezdi meg munkáját a cég élén.
 A városvezető arról is tájékoztatott, a Pápa Város Önkormányzatának többségi tulajdonában lévő társaság 2013. április 22-e - a cégcsoport önkormányzati tulajdonba vétele óta – a törzstőke emelésnek, a tagi kölcsön nyújtásának és a vállalat saját forrásainak köszönhetően több mint két milliárd forintot fordított a beszállítói tartozások rendezésére és a mindennapi működéshez szükséges alapanyagok és szolgáltatások ellenértékének kifizetésére. Az önkormányzat érdeke változatlanul az, hogy mind a Pápai Hús, mind a beszállítók biztonságosan működhessenek. Ehhez elengedhetetlen a beszállítókkal való megegyezés és a tulajdonos keresi a további megoldásokat a cég tartozásainak rendezésére.
A ma megjelent sajtóhírekre reagálva Áldozó Tamás úgy fogalmazott, amennyiben a feljelentés nyomán a nyomozóhatóság azt állapítja meg, hogy bűncselekmény történt, azt kívánják, a vizsgálat végére találják meg a kialakult helyzetért felelős személyeket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!