Megyei versenyeken szerepeltek úszóink


2013-05-30 11:20:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megyei versenyeken szerepeltek úszóink főképe
A versenynaptár a Veszprém Megyei Úszósuli Körverseny IV. fordulójával folytatódott, melynek Balatonfűzfő adott otthont. A kupasorozatról tudni kell, hogy a Veszprémi Úszó Klub, a Pápai Úszó Sportegyesület és a Vidra Szabadidő és Sportegyesület a 2012/2013-as tanévben négy fordulóból álló versenyt indított, melynek elsődleges célja az volt, hogy a hazai úszóversenyeken kevésbé eredményes versenyzőket is sikerélményhez juttassák. A Vidra Szabadidő és Sportegyesület megmérettetésén a PUSE 10 sportolójával, 21 nevezéssel a 12. helyen zárt, a csapatonkénti pontversenyi összesítésben az igen előkelő kilencedik helyet szerezték meg 375 ponttal, Pápán 145, Veszprémben 104 és 62, Balatonfűzfőn 64 egységet gyűjtöttek az úszók. Egy héttel később a Nyugat-Dunántúli Régió Bajnokság második fordulójában 26 nevezést adott le a pápai egyesület, ahol 200 méteres vegyesúszásban Korbély Dominik elcsípte a dobogó legalsó fokát (2:25,89). A májusi szezon a keszthelyi III. Tanévzáró Úszóversennyel zárult, ahol az úszósuli körversenyhez hasonlóan elsősorban azok nevezését várták, akik a MÚSZ aktuális korosztályos ranglistáján az első 20-ban nem szerepelnek. A Keszthelyi Kiscápák által rendezett úszóversenyen a PUSE színeit négy versenyzőnk Tapsonyi Bálint, Gulyás Erik, Hegyi Patrícia és Kocsis Eszter képviselte. A Csik Ferenc Tanuszodából mindannyian éremmel tértek haza, öt arany-, öt ezüst-, és három bronzérmet szereztek.
A versenyzők legközelebb hazai vízben június 15-én a Pápai Játékfesztiválon a Pápai Úszó Sportegyesület és a Várkertfürdő közös versenyén bizonyíthatnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!