Bíró Péter: Nincs prémium, Pápán az NB I a motiváció


2013-05-29 15:47:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bíró Péter: Nincs prémium, Pápán az NB I a motiváció főképe
Vasárnap vagy a Lombard Pápa vagy a Siófok elbúcsúzik az első osztálytól. A mieink saját kezükben tartják a sorsukat, hiszen ha nyernek, az Újpest siófoki vendégjátékának eredményétől függetlenül bennmaradnak az élvonalban. Ha azonban a pápaiak nem három ponttal gazdagodnak, a Balaton-partiak pedig legyőzik az újpestieket, úgy a Siófok marad NB I-es. A Nemzeti Sport szavazásából kiderül, kevesen szurkolnak a mieinknek, hiszen a csaknem 7000 válaszadó 14 százaléka szorít csak a Lombardért. Bíró Péter klubtulajdonos úgy nyilatkozott, nem csodálkozik, hogy a Siófoknak drukkolnak velük szemben.
- Mindenki szeret a Balaton-partra menni, meg aztán a Siófok szinte vert helyzetből állt fel, ez teszi őket hőssé, szimpatikussá, no meg az a remek PR-fogás azzal a pénzzel teli papírdobozzal. Mi nem akarunk ilyen színjátékot előadni, mi egyszerűen csak bent szeretnénk maradni. Hőssé avatás, felhajtás nélkül. Amúgy a siófokiak kezét fogja Fortuna, a miénket pedig elengedte. Csak a saját butaságunk, hogy izgulnunk kell a legeslegutolsó pillanatig.
A tulajdonos beszélt Tóth Bálint hétfői kinevezéséről is.
- Már Zsivóczky Gyula búcsúja után eldöntöttem, hogy a jövő szezonban Tóth Bálint irányítja a csapatot. Akár bent maradunk, akár nem. Sokan kérdezik, mi értelme volt egy meccsre edzőt váltani. Nos, Kovács László eleve csak beugróként vállalta a szerepet, meg aztán óvom az egészségét is. Rendkívül megviselte őt a Siófok elleni vereség, úgyhogy jobbnak láttam, ha már most meglépem Tóth Bálint kinevezését. Természetesen senki sem gondolhatja komolyan, hogy az ő felelőssége lesz, ha esetleg elbukunk, ám az is megtörténhet, hogy felrázza a csapatot, és akkor mindenki az ő vállát veregetheti. Annyit még elárulhatok, hogy nincs célprémium, nincs pluszpénz feldobva az utolsó meccsre.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!