600 ezer forintot szánnak falunapi programokra Borsosgyőrön


2013-05-28 17:34:14  | cikk: mo  | 


600 ezer forintot szánnak falunapi programokra Borsosgyőrön főképe
A csütörtöki városi képviselő-testületi ülést megelőzően megtartotta soron következő ülését Borsosgyőri Városrész Önkormányzata ma délután. A háromfős testület – Máté István elnök, Varga Zoltánné és Tóth József – véleményezte a május 30-i testületi ülésen tárgyalandó önkormányzati rendelettervezetet a városban biztosítható személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, azok igénybevételének rendjéről, a fizetendő térítési díjak megállapításáról. Szalainé Tihanyi Andrea, az Egyesített Szociális Intézmények vezetője tájékoztatott az étkeztetésért és az Idősek Klubjában biztosított ebédért fizetendő személyi térítési díjakról, majd beszélt az időskorúak gondozóházában, illetve az intézményi tartós bentlakásos ellátásban fizetendő díjak változásairól. A testület a rendelettervezetet három igen szavazattal elfogadásra javasolta.

A képviselők beszámolót hallgattak meg a Városi Óvodák tevékenységéről. A tagok konzultáltak a kéttornyúlaki óvoda helyzetéről, majd Csákvári Judit, a Városi Óvodák intézményvezetője javaslatot tett a körzethez tartozó óvoda fűtéskorszerűsítésére. A beszámolót a képviselők egyhangúlag elfogadták.

A testület tagjai döntöttek Borsosgyőri Városrész Önkormányzata 2013. évi költségvetési előirányzatának felhasználásáról is. A részönkormányzati képviselők 600 ezer forintot különítettek el falunapi programok szervezésére, lebonyolítására.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!