Óriási potyagóllal kapott ki a Lombard II


2013-05-26 20:08:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Óriási potyagóllal kapott ki a Lombard II főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság Bakony csoportjának megyei rangadóján a Lombard II az idény utolsó hazai mérkőzésén Balatonfüred együttesét látta vendégül. Komoly tétje a 90 percnek a vendégeknek volt, hiszen Pető Tamás gárdája azért, hogy ne kelljen osztályozót játszania mindkét hátralévő találkozóját meg kell nyernie. Ismét fiatal pápai csapat futott ki ezúttal a centerpálya kifogástalan állapotú gyepére, a mieink a Nacsa – Enyingi Márk – Horváth T., Bolla, Kastély – Somogyi, Kalmár B., Páli, Király – Lagator, Radics kezdővel várták a sípszót. Az első félidőben előbb Király kiugratását szedte fel Kádár kapus Lagator elől, majd néhány perccel később Boromisza lőtt nagy helyzetben fölé. A 18. percben hatalmas potyagóllal szerezte meg a vezetést a Balatonfüred, egy jobb oldali beadás csúnyán átcsúszott Nacsa kezei között, ami így Ferreria elé került, akinek a gólvonalon guruló játékszerrel már nem volt nehéz dolga 0-1. Tíz perccel később javított a pápai hálóőr, Tóth lövését ütötte ki. Sajnos a félidő hátralévő részében sem akcióból, sem pontrúgásból sem sikerült veszélyeztetni a vendégkaput, 0-1-es állásnál vonultak pihenőre a felek. A második játékrészben sem változott a játék képe, a mieink egyenrangú ellenfelei voltak a füredieknek, ám a rutinos védők között nem tudtak kapura veszélyesek lenni, igaz ellenfelük sem. A mutatott játék alapján a döntetlenre rászolgáltak volna a pápaiak, a gyenge támadójáték miatt azonban a vendégek megnyerték a találkozót.

Lombard II – Balatonfüred 0-1 (0-1) Gsz.: Ferreria

Nagy Mihály: Igyekeztünk agresszívan és jól játszani, ami tulajdonképpen sikerült is. Jó csapat a Balatonfüred, nagyon masszívan védekeztek, de véleményem szerint a játék minőségében mi többet nyújtottunk. Ami bosszantó, hogy ennyi labdaszerzés és ennyi elindított, jó ritmusú támadás után nem tudtunk igazi helyzetet kidolgozni, ám egy pontot így is megérdemeltünk volna.

Lombard II: Nacsa – Enyingi Márk – Horváth T., Bolla, Kastély (’60 Kastély)– Somogyi, Kalmár B. (’30 Kalmár D. – ’80 Budavári), Páli, Király – Lagator, Radics

A Lombard II az utolsó fordulóban Újbuda együtteséhez látogat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!