Jó hangulat a borsosgyőri gyermeknapon


2013-05-25 16:17:18  | cikk: Babos Petra  | 


Jó hangulat a borsosgyőri gyermeknapon főképe
Színes és változatos programokkal várták ma délután a kicsiket és nagyokat a borsosgyőri focipályára, ahol a gyermeknap keretein belül sok meglepetéssel kedveskedtek a helyiek. Az égiek is kegyesek voltak, hiszen a hűvös, de napos időnek köszönhetően sokan kilátogattak a jó hangulatú programra.  Máté István, a Borsosgyőri Városrész Önkormányzatának elnöke érdeklődésünkre elmondta, a rendezvény programjainak összeállításáért Máté Mónika felelt.
- A gyereknap alkalmával örömet akartunk szerezni a városrész kicsinyeinek, ezért légvár, dodzsem várta őket a délután folyamán. Az ügyes kezű gyerekek gyöngyöt fűzhettek, lufibohócot készíthettek, festhettek, színezhettek, egyszóval jól érezhették magukat. Az idei évben is a nyugdíjasok palacsintával és édességgel lepték meg a gyerekeket.
- Nagyon jól érzem magam, örülök, hogy itt lehetek. Anyukámmal és a barátnőimmel érkeztem. Csináltam karkötőt gyöngyből, ugrálóváraztam, dodzsemeztem és lufit fújtam - mesélte Regovics Ramóna.
A programot a Borsosgyőri Városrész Önkormányzata finanszírozta.
A gyermeknap zsíros kenyér partival zárul a kora esti órákban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!