Vereséggel búcsúzott a hazai pályától a PELC U-12


2013-05-22 20:43:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vereséggel búcsúzott a hazai pályától a PELC U-12 főképe
Mosonmagyaróvár U-13-as alakulata ellen búcsúzott a hazai közönségtől a Pápai Egyesített Labdarúgó Club 2001-es korosztálya. Horváth Imre két éve foglalkozik ezzel a gárdával, idei mérlegük kilenc győzelem, két döntetlen, 14 vereség, mellyel a 11. helyet foglalták el a tabellán. A hazai szezonzárón az a Mosonmagyaróvár látogatott Pápára, akiktől az odavágón 6-3-as vereséget szenvedtek, ennek ellenére volt esélyük a győzelemre, hiszen háromszor is vezettek, ám az óváriak fizikális fölénye és a játékvezetők ténykedése miatt végül alulmaradtak. A mai találkozón is az egyik legnagyobb gondot az jelentette a pápai trénernek, hogy a vendégek magassági és erőnléti fölényén hogyan lehetne felülkerekedni. Egyértelműen támadó szellemben léptek pályára a pápaiak, igyekeztek letámadni ellenfelüket és saját játékukat rájuk erőltetni. Ez az első félidőben hellyel-közzel sikerült is, igaz büntetőből majd egy jól eltalált lövésből kétgólos előnybe kerül a MTE, ám a 28. percben Molnár Balázs szépíteni tudott. 1-2-es félidő után a pápaiak zavartságát három perc alatt két góllal büntették a fehér mezesek, 4-1-nél Márton Dániel volt eredményes, ekkor úgy tűnt lehet még keresnivalója a PELC-nek, hat perc alatt azonban újabb három gólt jegyeztek Nagy Csaba fiai, így elúszott a meccs, 2-7 lett a végeredmény.

PELC U-12 – Mosonmagyaróvár 2-7 (1-2) Gsz.: Molnár, Márton ill. Tamás 3, Winkler A. 2, Winkler L. 2

PELC U-12: Pintér (’47 Dokter) – Gergócs (’36 Pénzes), Áldozó, Molnár T., Gulyás – Pintér, Márton (’61 Pócza), Molnár K. (’43 Hanania), Péter (’61 Pődör) – Mogyorósi, Molnár B.

Forsthoffer Tibor U-15-ös gárdája 0-0-s döntetlent ért el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!