Lovrencsics együtt készülhet a válogatottal Kuvait ellen


2013-05-22 15:23:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lovrencsics együtt készülhet a válogatottal Kuvait ellen főképe
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a Kuvait elleni, június 6-i felkészülési mérkőzésre. Újból meghívást kapott Juhász Roland, míg Gyömbér Gábor, Varga Roland és Lovrencsics Gergő korábban még nem lépett pályára címeres mezben, most mindhárman ott vannak a 23 fős keretben – adta hírül a Nemzeti Sport.
- A sérüléssel bajlódó Hajnal Tamás, Gera Zoltán, Szalai Ádám, Szakály Péter és Halmosi Péter kényszerű távollétében három újoncot is megnézhetek, Lovrencsics Gergő, Gyömbér Gábor és Varga Roland hosszabb ideje kiemelkedő teljesítményt nyújt klubcsapatában, kíváncsian várom a velük való közös munkát – nyilatkozta a szövetségi kapitány.
Kuvait jelenleg a 113. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség világranglistáján.
Ami a szélső klubváltását illeti, nincsen számottevő előrelépés az ügyben. A Lech Poznan elektronikus levélben jelezte, hogy a szerződésben foglaltak szerint igényt tartana a légiósra, a pápaiak viszont amondóak, előbb teljesíteni kellene az írásos dokumentum minden egyes pontját. Árki Gábor, a Lombard ügyvezetője szerint hamarosan elmozdulás várható az ügyben.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!