A Lombard Pápa és a Siófok is nagyon készül a pénteki rangadóra


2013-05-22 11:00:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard Pápa és a Siófok is nagyon készül a pénteki rangadóra főképe
Pénteken 19 órától az OTP Bank Liga 29. fordulójában a Lombard Pápa Siófok együttesét fogadja. A bajnokság hajrájában a pápaiak előnye öt pont a Balaton partiakkal szemben, egy esetleges vendégsiker pedig az utolsó forduló eredményétől függően akár a mieink élvonalbeli búcsúját is jelentené. Ez az opció természetesen szóba sem kerül a Perutzban, Kovács László csapata elszántan, ám fegyelmezetten készül a rendkívül fontos 90 percre. Annyi bizonyos, hogy Dlusztus András eltiltás, Tóth Bence, Nagy Sándor, Daniel Orozco sérülés miatt nem áll rendelkezésre. A Lombard megbízott edzője úgy vélekedik, a játékosok átérzik a mérkőzés fontosságát, és pontért, pontokért futnak ki a remélhetőleg szép számú hazai közönség elé, hiszen a belépés díjtalan az idei szezon utolsó hazai bajnokijára.
- Úgy érzem, a fiúk tudják mi a dolguk, jó játékot várok tőlük, biztos vagyok benne, hogy itthon tartjuk a három pontot, és attól a pillanattól kezdve elfelejthetjük a kiesési gondjainkat – nyilatkozta a mai edzés előtt Kovács László. Nem értek egyet Zsivóczky Gyula véleményével, miszerint ez egy másodosztályú csapat, két hete folyamatosan azon dolgozunk, hogy fejben helyrerakjuk a srácokat, hiszen ők jó játékosok, tudnak futballozni, és biztos vagyok benne, hogy pénteken is tudni fogják a dolgukat . Arra kérném a szurkolókat, hogy - ahogy legutóbb az Eger ellen is – látogassanak ki a stadionba és buzdítsák a csapatot, hogy jövőre is NB I-es mérkőzéseket láthassunk.
A Balaton partján úgy vannak vele, most már izguljanak a pápaiak. A Nemzeti Sport eközben arról számolt be, Horváth Károly szakmai igazgató úgy motiválta övéit, hogy a hét első napján az öltöző közepén számoltatta le Fehér Zsolt csapatkapitánnyal a kasszában lévő prémiumot. Siófokon ugyanis úgy szólnak a szerződések, ha a csapat bennmaradást jelentő helyen áll, a játékosok a mérkőzést követő első hétfőn megkapják a pénzüket, ellenkező esetben gyűlik a kasszában, és csak akkor jutnak hozzá, ha a szezon végén nem pottyannak ki az élvonalból.
- Ráadásul az utolsó négy fordulóban már dupla prémiumért játszott a csapat. Kis túlzással mondhatom, ha az élvonalban maradunk, a srácokra szakad a bank - nyilatkozta a siófoki tréner.
A találkozó május 24-én 19 órakor kezdődik, a bajnokit Vad II. István vezeti, segítői Erős Gábor és Kelemen Attila lesznek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!