Ingyenes lesz a belépés a Lombard pénteki bajnokijára


2013-05-20 20:50:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ingyenes lesz a belépés a Lombard pénteki bajnokijára főképe
Sorsdöntő mérkőzést játszik a Lombard Pápa május 24-én 19 órától a Perutz Stadionban a Siófok ellen. A Balaton-partiak hátránya jelenleg öt pont a mieinkkel szemben, és még két forduló van hátra a bajnokságból. Ezért létfontosságú, hogy péntek este hazai pályán legyőzzék a Siófokot és biztossá tegyék, hogy gárda az utolsó forduló eredményétől függetlenül jövőre is a hazai labdarúgó élvonalban szerepeljen. A helyzetre való tekintettel a Lombard Pápa vezetősége úgy határozott, hogy a május 24-i Siófok elleni hazai mérkőzésükre mindenki számára ingyenes lesz a belépés!
- Szeretnénk, ha minél többen jönnének el pénteken a Perutz Stadionba és sokan szurkolnának a helyszínen, a stadion lelátóin a Lombard Pápa együttesének! Ha sokan leszünk, együtt erősebbek vagyunk! Ezúttal hívunk és várunk minden szimpatizánsunkat, szurkolónkat, hogy közösen segítsük a Lombardot győzelemhez pénteken este a Siófok ellen – olvasható a klub közleményében.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!