Takács és Niksz okozta a Lombard II vesztét Körmenden


2013-05-19 11:00:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Takács és Niksz okozta a Lombard II vesztét Körmenden főképe
Az NB III-as bajnokság 24. fordulójában a hatodik helyen álló Körmendhez látogatott a 12. helyezett Lombard II. Nagy Mihály a kezdés előtt úgy vélekedett, nem ők számítanak esélyesnek, annál is inkább, mivel szerinte jelenleg a Körmend a legjobb csapat a harmadosztályú mezőnyben. A vendégek a Nacsa – Enyingi Marcell, Dóczi, Enyingi Márk, Páli – Somogyi, Horváth, Szolga, Király – Radics, Kalmár összetételben kezdték a mérkőzést. Az összecsapáson először a 37. percben rezdült meg a háló, ekkor szabadrúgásból Takács Márton volt eredményes 1-0. A szünetben Szolga rosszul lett, valamint Király cseréjével gyengültek a vendégek, ráadásul a második játékrész 20. percében Enyingi Marcell megkapta második sárgáját. Az emberelőnyt nyolc perccel később váltotta gólra a hazai gárda, egy könnyelműség utáni bedobásból Niksz Tamás duplázta meg az előnyüket, mely egyben a végeredményt is jelentette.

Körmendi FC – Lombard Pápa II 2-0 (1-0) Gsz.: Takács, Niksz

Nagy Mihály: Az első félidőben az idény legjobb játékát nyújtottuk, de a félidő végén egy buta faulttal megadtuk a lehetőséget a gólra a hazaiaknak. A kettős csere után a kiállítás már sok volt, pedig ebben a meccsben sokkal több volt, akármilyen erős ellenféllel is játszottunk.

Lombard II: Nacsa – Enyingi Marcell, Dóczi, Enyingi Márk, Páli – Somogyi, Horváth, Szolga ’46 Kalmár B.), Király (’46 Kastély) – Radics, Kalmár D. (’72 Ughy)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!