Gőzerővel halad a burkolás


2013-05-18 22:12:35  | cikk: HuHa  | 


Gőzerővel halad a burkolás főképe
Napról napra növekszik a Fő tér déli oldalának burkolt felülete. A múlt hét közepén kezdték meg a Kossuth utcai torkolat és a Korvin utca közötti járda építését, mostanra pedig már szinte a teljes hosszban az új járdán közlekedhetnek a gyalogosok. A gránitlapok lerakása a Raiffeisen Bank előtti területen is megkezdődött és péntek délután már az úgynevezett kis OTP előtt dolgoztak a burkolók, itt közel 600 négyzetméternyi területet fednek már a gránitlapok. A térkövezés a tér délnyugati sarkában is folyik, és zajlik a beközlekedő út alapozási és előkészítési munkája. Ebben a sarokban a virágágyást határoló támfalak is elkészültek és dolgoznak a vendéglátó egységek teraszainak kialakításán.
A jégpálya területén a hűtőcsövek nagy részét már befűzték, kiépítették a kollektor csöveket, közvetlenül a templom előtt pedig megtörtént a terület szintre emelése, elkészült a térburkolat alapépítménye és ezen a felületen is megkezdődhet hamarosan a burkolás, amivel a már elkészült Plébániasor felől indulnak. A templom előtt látható körbezsaluzott terület a szobor alapját mutatja, az alépítmény itt is készen van, a kör alakú zsalu a szobor lépcsőjének építéséhez készült.
A héten megérkeztek az első kandeláberek is a Fő térhez, ezek felállítását kedden kezdik meg a kivitelezők a templom körül.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!