Szombaton városrészi majális az Acsády sportpályáján


2013-05-16 10:01:28  | cikk: mo  | 


Közel 30 csapat részvételével, idén is főzőversennyel indul a II. Városrész-majális a Fáy és a Huszár lakótelep körzetében. Bocskay László, a körzet önkormányzati képviselője arra hívta fel a figyelmet, hogy a főzőverseny ismét jótékony céllal valósul meg, hiszen a befolyt összegből ebben az évben is a két óvoda, a Fáy és a Huszár lakótelepi ovi fejlesztését, játékparkjának bővítését támogatják. A városrészi majálist második alkalommal rendezik meg a körzetben, május 18-án, szombaton.
Bocskay László elmondta, mindenképpen hagyományt kívánnak teremteni a vidám hangulatú majálisból, melyet a körzet központjában, az Acsády Ignác Szakképző Iskola és Kollégium sportpályáján szerveznek meg. A körzet képviselője hozzátette, a főzőverseny után kora délután kezdődnek meg a szórakoztató programok, melyek mind a kicsiknek, mind a nagyobbaknak, mind pedig az idősebbeknek kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak. Lesznek sportos és ügyességi játékok, fellépnek a körzet ovisai és eljön a Réparetekmogyoró Társulat is interaktív zenés műsorával. Izgalmas bemutatóval készülnek a kutyás rendőrök, lesz fúvós-show és megannyi színpadi produkció: nagy gonddal összeállított műsort mutat be a Honvéd Bajtársi Klub Vidám Nagyik kórusa, a Rebel-Lion Tánc-Sport Egyesület, a Pápai Musical Stúdió, és operettdallamok is felcsendülnek Egry József és Szeredy Krisztina, a Memory Interoperett társulat tagjainak előadásában.

A programok mellett kézműves foglalkozások, arcfestés, póni-kocsikázás, mentő- és tűzoltó autó bemutató, és persze eszem-iszom várja az érdeklődőket. Az esti órákban, 20 órától meglepetésbulival készülnek a szervezők az Acsády sportpályájára látogatóknak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!