Irodát nyit a PÁNKE


2013-05-15 18:49:49  | cikk: mo  | 


Irodát nyit a PÁNKE főképe
Május 22-én irodát nyit a PÁNKE. A Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete 350.000 forint működési célú támogatást nyert el a Nemzeti Együttműködési Alap finanszírozásával kiírt pályázaton, mely összegből 186.000 forintot irodabérlésre fordítanak. A Csáky László utcában elhelyezkedő szépség-és sportcentrumban található iroda avatását ma délután tartották a nagycsaládosok. Az emeleti helyiségben egy asztal és néhány szék, valamint irodabútorok állnak rendelkezésre az egyesületet felkereső nagycsaládosok fogadására. Krasztel Lászlóné elmondta, szükség volt egy iroda működtetésére, hiszen naponta 10-15 család is felkeresi a vezetőséget. Az érdeklődők sokszor segítséget kérnek, például egy űrlap kitöltéséhez, de többen a gyermekük által már kinőtt ruhaneműket ajándékoznák oda rászoruló nagycsaládosoknak és ehhez várnak segítséget az egyesülettől. A PÁNKE elnöke hozzátette, sokrétű kérésekkel, problémával és számos ötlettel fordulnak hozzájuk a Pápán és környékén élő családok, így az új irodában nemcsak tagfelvétel és az egyesület adminisztrációja zajlik majd, hanem az érdekvédelem is, és a családok információval történő ellátása, segítése.
Az irodát május 22-én, 9 órakor nyitják ki. Ügyfélfogadás hétfőn és pénteken 9-11 óra között, míg szerdán 9-12 óra között lesz.

Krasztel Lászlóné megjegyezte, a pályázatból megvalósuló Családnapok Pápán című programsorozatuk következő rendezvényét június 8-án, Tapolcafőn tartják, Süss fel nap, gyermeknap! címmel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!