Szűcs Lajos életre szóló szerződést kapott


2013-05-15 10:02:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szűcs Lajos életre szóló szerződést kapott főképe
Életre szóló szerződést kötött Szűcs Lajos Bíró Péterrel, a Lombard Pápa tulajdonosával – értesült a Nemzeti Sport. Eldőlt tehát, hogy a 39 esztendős, háromszoros válogatott kapus a Lombardnál folytatja pályafutását. Mint korábban, úgy ezúttal sem volt szükség ügyvédekre, jogászokra, sőt tanúkra sem. Szűcs Lajos a tulajdonos tenyerébe csapott, s a felek tudják, a kézfogás többet ér bármiféle írásnál. A megállapodás megnyugvással tölti el a Haladás elleni bajnokira készülő csapatot, no meg persze a szombati 6–1-es győzelem is kellő önbizalommal tölti el a játékosokat.
- Kellett a győzelem, örülök, hogy eljött Pápára a nehéz napokat élő Eger – magyarázta Szűcs Lajos. – Bebizonyíthattuk, hogy többre vagyunk képesek, mint azt a tavaszi eredményeink mutatják. Szeretném, ha a pénteki meccs után már biztos bennmaradónak mondhatnánk magunkat. Arról, hogy miként kerültünk ilyen helyzetbe, van véleményem, ám az elemzés nem a kapus feladata, nézzenek magukba azok, akik nem kellő hozzáértéssel nyúltak az egyébként jóval többre hivatott kerethez.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!