Bozsik Program: Tavaszi torna


2013-05-13 21:09:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bozsik Program: Tavaszi torna főképe
A 2011 júniusában újraindult Bozsik-program fő célkitűzései a tömegesítés, a tehetségkutatás és a tehetségek fejlesztése voltak. Ennek elérése érdekében a Magyar Labdarúgó Szövetség egységes, átlátható rendszert hozott létre, amely naprakész, hiteles és ellenőrizhető formában regisztrálja a programban résztvevő labdarúgókat, ez lett az OTP-MOL Bozsik Gyermek Labdarúgó Program. Az idei verseny keretein belül az országban több mint harmincezer gyermek lép pályára. A téli sikeres torna után a tavaszi mérkőzéseket a Pápa körzet csapatainak részére a Spartacus pályán rendezték. Öt helyszínen három korcsoportnak zajlottak a meccsek, mellyel be is fejeződött az idény.
- A nap az első korcsoportosok grassroots fesztiváljával indult, mely során a picik hat helyszínen oldottak meg labdás feladatokat, majd négy csoportban összesen 17 csapat lépett pályára a legelőkelőbb helyekért – mondta el a Nagy Géza, a Versenybíróság elnöke. A téli bajnoksághoz képest néhány meglepetés született, de nagy változás nincs. Az intézményi programon belül idén megszűnt a megyei torna, és ezen keresztül az országosra jutás lehetősége is, mostanra a megyei mezőnyből meghívás alapján lehet részt venni a tanévzáró fesztiválon. A verseny célja, hogy a gyerekek versenyzési lehetőséghez jussanak, emellett szeretnénk eddig fel nem fedezett tehetségeket a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubhoz irányítani.

Végeredmény
II. korcsoport (fiúk)
1. Városlőd
2. Weöres
3. Erkel

III. korcsoport (fiúk)
1. Munkácsy
2. Pápakovácsi
3. Városlőd

IV. korcsoport (fiúk)
1. Weöres
2. Munkácsy

IV. korcsoport (lány)
1. Csót
2. Weöres
3. Vaszar

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!