Fegyelmezetlenség miatt két pontot elhullajtott a Lombard II


2013-05-12 20:30:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Fegyelmezetlenség miatt két pontot elhullajtott a Lombard II főképe
A tabella 9. helyén álló Hévíz ellen folytatta a bajnokságot a Lombard II. Nagy Mihály csapata legutóbb Répcelakon és Sárváron is vereséget szenvedett, igaz a helyzetek és a meccs összképe alapján egyik alkalommal sem érdemeltek vereséget, ám bosszantó hibák miatt pont nélkül maradtak. A hazaiak - a fiatalok mellett - Nacsával a kapuban, Németh Milánnal és az Eger ellen gólt szerző Király Botonddal a középpályán, és Beliczky Gergővel a csatársorban győzelemre készültek a fiatal és néhány rutinos játékossal kiegészült Hévíz ellen. Hazai szempontból jól is kezdődött a meccs, hiszen sorra dolgozták ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket. A hévízi védelem fél órán keresztül tartotta magát, majd Király Botond találatával megszerezte a vezetést a Lombard II. Minden a tervezetteknek megfelelően alakult, egészen az 53. percig, amikor egy fault után Németh Milán szándékosan belerúgott ellenfelébe, amiért a játékvezető kiállította. Érthető módon vérszemet kaptak a vendégek, Nagy Mihály 4-4-1-es hadrendre váltott, és fegyelmezett védekezésből kontrákra játszott. Lázár Szilveszter tanítványainak erőfeszítése a 85. percben érett góllá, ekkor egy szabadrúgást Dudar csúsztatott a kapufára, ahonnan a játékszer Nacsa kapus fejéről került a gólvonal mögé. Mindent egy lapra feltéve támadott a Hévíz, a hajrában Nacsa elképesztő bravúrokat mutatott be, melynek köszönhetően 1-1 maradt az eredmény. A Lombard II Németh Milán butasága miatt vereséggel felérő döntetlent ért el, és maradt a 12. helyen a tabellán.

Lombard II – Hévíz 1-1 (1-0) Gsz.: Király ill. Dudar

Nagy Mihály: Nagyon nagy fölényben futballoztunk, sorban jöttek a helyzetek, jól is játszottunk. Erre mindjárt a második játékrész elején egy fegyelmezetlenség miatt 10 emberre fogyatkoztunk úgy, hogy többen is iskolai és munkahelyi elfoglaltságok miatt alig edzettek és félő volt, hogy erőben elfogyunk. Nem vagyok elégedett, mert emberhátrányban is nyerhettünk volna. Gratulálok a fiataloknak, akik alig pár meccset játszottak ebben az osztályban, ennek ellenére parádésan helytálltak.

Lombard II: Nacsa – Kalmár ('50 Kálmán - '84 Iványi), Enyingi Marcell, Bolla, Páli – Horváth T., Enyingi Márk, Németh M., Király ('46 Baldauf) – Radics, Beliczky

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!