Király Botond betalált az élvonalban


2013-05-11 20:49:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Király Botond betalált az élvonalban főképe
Az Eger elleni bajnoki mérkőzés 84. percében Griffiths helyett a klub saját nevelésű játékosa, Király Botond jelentkezett játékra. A 19 éves támadó meghálálta Kovács László bizalmát, ugyanis Maric átadásából hat perccel pályára lépése után a hálóba is talált, mellyel megszerezte első találatát az élvonalban. A labdarúgó eddigi pályafutása példa lehet minden feltörekvő labdarúgó palánta számára, hiszen a ranglétrát végigjárva néhány perc erejéig előbb bemutatkozott Pakson az NB I-ben, majd a Ligakupában Zalaegerszegen már a társak is ünnepelhették, miután megszerezte első gólját a felnőttek között. Az idei bajnokságban 16 találkozón 10 alkalommal jutott szóhoz, tehát a vezetők is látnak benne perspektívát.
- A héten mindenki úgy készült, hogy nagyon fontos mérkőzés vár ránk, a győzelmen kívül más eredmény szóba sem került. Nagyon magabiztosan játszott a csapat, végre megvoltak a helyzeteink is, amiket szerencsére be is tudtunk lőni, mindenki nagyon akarta a győzelmet, nem volt egyénieskedés, igazi csapatmunka volt a mai siker - emlékezett vissza az Eger elleni diadalra a fiatal játékos. A gólomnak nagyon örülök, sokan kérdezték, miért nem lőttem el egyből, úgy éreztem közel vagyok a kapuhoz, és a kapus esetleg belevetődik a lövésbe, ezért áttettem a bal lábamra a labdát, ami kis szerencsével előttem maradt, így értékesíteni tudtam a helyzetet. Fantasztikus érzés volt a pillanat, jöttek a társak gratulálni, a közönség tombolt, hihetetlen volt, de a legfontosabb, hogy nyertünk, és erre törekszünk jövő héten is.
A Siófok vereségével ismét nyolc pontra nőtt a különbség a két együttes között.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!