Kovács László: Nekem ez a csapat a szerelmem


2013-05-10 14:41:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kovács László: Nekem ez a csapat a szerelmem főképe
Szombaton kora délután az Eger csapata ellen Kovács László vezeti ki a Lombard Pápa csapatát. Az egykori kiváló hálóőr immáron tizenhat éve szolgálja hűségesen az egyesületet. Az Eger elleni esélyekről a hivatalos honlapnak nyilatkozott.
- Mi csak annyit foglalkozunk az Egerrel, amennyit a találkozó előtt feltétlenül kell - mondta Kovács László. - Mi a saját játékunkat és taktikánkat akarjuk játszani és természetesen nyerni akarunk. Úgy gondolom, hogy nem lett volna szerencsés, ha az Eger kihagyja a mérkőzéseket, jobb, ha a pályán dől el a három bajnoki pont sorsa. Mióta a Lombard megalakult, idestova tizenhat éve a klubhoz tartozom, azóta együtt dolgozom Bíró Péterrel - tekintett vissza a Lombardos időszakára Kovács László, majd kitért az ideiglenes vezetőedzői kinevezésére is. - Ha a tulajdonos úr megbízik bennem és úgy gondolja, hogy meg tudom oldani a feladatot, nagyon szívesen a rendelkezésére állok, mert nekem ez a csapat a szerelmem.
A találkozó szombaton Veizer Roland sípszavára 14 órakor kezdődik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!