Ízelítő a gyerekeknek – idén is nyílt nappal indult a Lovasmajális


2013-05-10 11:39:04  | cikk: mo  | 


Ízelítő a gyerekeknek – idén is nyílt nappal indult a Lovasmajális főképe

Lelkes tapsviharral és ámuló tekintetükkel köszöntötték az óvodások a letűnt korok délceg lovagjait a Lovasmajális nyílt napján ma délelőtt. A Pápai Lovas Club főszervezésében megvalósuló hétvégi rendezvénynek ma már rendszeres előhírnöke a nyílt nap, amikor a pápai Lovasiskolába látogató gyerekek ízelítőt kapnak a szombati és vasárnapi programokból. A kedvcsináló mindig nagy sikert arat a gyerekek körében, hiszen ilyenkor lovagolhatnak, sétakocsikázhatnak, ismerkedhetnek számos háziállattal és természetesen megtekinthetnek néhány igencsak izgalmas műsorszámot. Így volt ez ma is, amikor a Pápai Lovas Club lovasai és a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola és Kollégium lótenyésztő szakmunkás tanulói megcsillantották lovaik szépségét és képességét.

A gyerekek már kaptak egy kis ízelítőt a hétvégéből, tehát ők már tudják, hogy érdemes kilátogatni a Lovasiskolába mindkét napon, hiszen szombaton lovas gyermekügyességi bemutató, póni galoppverseny, néptánc bemutató és egy igazi kuriózum, a Bábolnai Ménesbirtok arab lovainak kecses felvonulása várja az érdeklődőket. Természetesen a lovassportok szerelmesei sem maradnak programok nélkül, hiszen szombaton kezdődik a több kategóriában megrendezett díjugrató, valamint a fogathajtó verseny. Lovasmajális nem múlhat el éjszakai lovas-show nélkül sem: szombaton este 9 órától huszárbravúrok, karusszel és látványos szabadon idomítás várja a látogatókat.

A forgatag és a versenyek vasárnap is folytatódnak. Itt lesz a marsbergi ifjúsági fúvószenekar, lesz lófajta bemutató, malacfogó verseny és újra színre lépnek a gyorsléptű pónik is. A kiváló családi program május 11-én és 12-én, azaz holnap és vasárnap várja a látogatókat.   

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!