Mindenki a kék szektorba! – Ezüstöt ünnepelhetnek junior kéziseink


2013-05-10 08:27:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Mindenki a kék szektorba! – Ezüstöt ünnepelhetnek junior kéziseink főképe
A Bakonyerdő Pápa felnőtt és junior csapata szombaton 16 és 18 órai kezdettel Alsóőrs együttesét látja vendégül. A juniorok immár - a tavalyi évadhoz hasonlóan – biztosan érmesek, és ha hátralévő két bajnokijukból egyet megnyernek, akkor ismét ezüstérmet ünnepelhetnek. Ez akár már szombaton összejöhet a fiataloknak, hiszen az ellenfél szintén az ezüstért küzd, tehát esetleges győzelmükkel már hétvégén ünnepelhetnének. A felnőttek számára a biztos bennmaradás már nem kérdés, ám a bajnoki helyezések szempontjából fontos sikerre készülnek.
- 16 órától minden bizonnyal a 9. hely sorsa dől el a Városi Sportcsarnokban, ahol már öt hete nem léptek pályára csapataink. Kérjük lelkes szurkolóinkat, hogy mindkét mérkőzést a kék széksor oldali lelátón (D-E-F szektorok) tekintsék meg. Sokan a televíziós közvetítés alapján ugyanis úgy gondolják, mérkőzéseinket igen csekély számban tekintik meg a helyszínen. Kérünk benneteket, hogy ezen a mindkét csapat számára fontos rangadón támogassatok minket, valamint a pápai kézilabdát azzal, hogy eljöttök és szurkoltok nekünk, ezúttal a KÉK szektorból. Köszönjük a csapat minden tagjának nevében – fűzte hozzá Kapcsándi Zsolt vezetőedző.
A belépés mindkét bajnokira továbbra is ingyenes.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!