Lombard Pápa: Lesz mérkőzés szombaton!


2013-05-10 08:23:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Lesz mérkőzés szombaton! főképe
A Lombard Pápa szombaton 14 órától az Egri FC-t fogadja. Sokáig az is kérdéses volt, a nehéz anyagi helyzettel küzdő vendégek egyáltalán elutaznak-e a bajnokira. Az egri egyesület képviselői csütörtök késő délutáni sajtótájékoztatóján elmondták, hogy az egri önkormányzat és a Magyar Labdarúgó Szövetség közösen segít a Heves megyei csapatnak abban, hogy a bajnokságból hátralévő négy mérkőzését lejátszhassa Mészáros Ferenc együttese.
- Feltámadásról nincs még szó, noha biztató jelként lehet kezelni, hogy pénteken 10 órára a Magyar Labdarúgó Szövetségbe megyünk egyeztetni a jövőről Rázsi Botond alpolgármesterrel – közölte az EFC klubmenedzsere Az edzés előtt egy órával az MLSZ-től kaptunk egy reménysugarat arra vonatkozóan, hogy talán korrekt módon tudjuk befejezni a bajnokságot. Egy hónapja még lett volna egy olyan támogatói kör, amely átvállalta volna a kft. működtetését, ám ezt már jelenleg nem tudom elmondani. Ezzel együtt most abba kapaszkodhatunk, hogy él felénk a bizalom, ami a pillanatnyi helyzetünkben nekünk sokat jelent.
A csapat tagjai pénteken délelőtt útra kelnek, délután pedig már Pápán készülnek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!