Bajnok a Motax KC Pápa


2013-05-07 13:35:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bajnok a Motax KC Pápa főképe
Két újabb sikeresen megvívott bajnoki találkozót követően eldőlt az, amit már hetek óta tudni lehetett, hogy a Vas megyei bajnokságban bajnoki címet ünnepelhet Zöldi Ferenc csapata. A pápai lányok veretlenül, kilenc pontos előnnyel várhatják az utolsó hazai fordulót. Legutóbb a Büki KC-t győzték le a lányok, akik egy héttel korábban már a Répcelaknak sem kegyelmeztek (23-20). A bükiek otthonában ismét igazi csapatként játszottak, küzdelemből jelesre vizsgáztak. Az együttes védekezése egész szezonban jó volt, a támadójátékon azonban van még mit javítani.
A csapat ifjúsági korú játékosai - akik jelenleg nem tudnak máshol játszani - versenyen kívül bekapcsolódnak a jövő héten folytatódó Kistérségi Bajnokságba. A szabályok értelmében a bajnoki játéknapok utolsó mérkőzése után barátságos, bajnokságon kívüli összecsapások lesznek. A Motax KC minden alkalommal olyan csapatokkal meccsel, akiknek az adott játéknapon csak két bajnoki mérkőzésük van.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!