Zsivóczky nem ért egyet menesztésével


2013-05-07 08:59:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Zsivóczky nem ért egyet menesztésével főképe
Hétfőn délután a Lombard Pápa hivatalos honlapján közölte, a klub vezetősége úgy döntött, az elmúlt hetek, hónapok sikertelenségei után megválik az edzői stábtól. Zsivóczky Gyula a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott, elfogadja a tulajdonos döntését, bár nem ért egyet vele.
- Közös megegyezéssel bontottuk fel a szerződésemet – mondta – Bíró Péter tulajdonos úgy ítélte meg, hogy váltani kell a kispadon, a döntést elfogadtam, még akkor is, ha nem értettem vele egyet. Biztos vagyok benne, hogy a csapat az élvonalban marad. Az elmúlt hét-nyolc hónapból a pozitívumokat szeretném kiragadni, a klub története során először megvertünk a Debrecent, két vállra fektettük az Európa- liga-induló Videotont, az errefelé presztízs meccsnek számító Haladás elleni találkozón is győztünk, sőt a Győr ellen is döntetlent játszottuk. Igaz, közben voltak kínos vereségek is... Bíró Péter annak idején arra kért, tartsam bent a csapatot, négy fordulóval a vége előtt öt ponttal vezetünk a Siófok előtt. A játékosokra nem haragszom, köszönöm a hozzáállásukat, most gyorsan rendet kell tenni a fejekben, és minden rendben lesz... A Lombard a következő szezonban is az NB I tagja lesz.
A Lombardot a hátralévő mérkőzéseken Kovács László kapusedző irányítja, így – amennyiben lesz mérkőzés - ő ül le az Eger ellen a kispadra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!