Serdülő vízilabda forduló


2013-05-06 14:56:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Serdülő vízilabda forduló főképe
A Dunántúli serdülő bajnokság utolsó előtti fordulójának a Várkertfürdő adott otthont. Hat mérkőzést rendeztek a medencében, melyből két találkozón a hazaiaknak szoríthattunk. Cseh László fiai Nagykanizsával és a tabella élén álló Péccsel meccseltek. A két pápai érdekeltségű összecsapás mellett Balatonfűzfő és a pápai felnőtt játékos, Lajtai Andor vezette győri csapat is vízbe ugrott. A pápaiak célja a dobogó legalsó foka, ehhez pedig pontokra volt szüksége a fiúknak. A Nagykanizsa ellen jól játszott a gárda, volt néhány kidolgozott támadás, 16-8-ra sikerült diadalmaskodni. A Pécs már nagyobb falatnak bizonyult, ám a hazaiak így sem vallottak szégyent. A bajnokság Pécsett zárul, ahol bebiztosíthatja de akár el is veszítheti a harmadik helyet a Pápa.

Eredmények:
Pápa - Nagykanizsa 16-8
Pápa - Pécs 10-19
Balatonfűzfő-Győr 14-8
Győr-Nagykanizsa 14-16
Pécs-Sopron 15-8
Balatonfűzfő-Sopron 23-6 

A gyerek I., serdülő és felnőtt csapat idegenbeli mérkőzéseit a Facebook-on folyamatosan figyelemmel kísérhetik! Elérhetőség: https://www.facebook.com/papaisevizilabda?fref=ts

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!