Zsivóczky Gyula távozik


2013-05-06 14:36:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Zsivóczky Gyula távozik főképe
A mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott a Lombard Pápa csapatával Zsivóczky Gyula vezetőedző, Sütő Szilárd pályaedző valamint Barney Lord erőnléti edző – közölte a klub. Régóta sejteni lehetett, hogy a 47 éves szakember távozik a kispadról, már a gyatra tavaszi szereplés közben, főleg a kecskeméti meccs után voltak olyan hangok, miszerint megköszönik a munkáját, ám Bíró Péter tulajdonos türelmes volt, egészen eddig a pillanatig. A pohár a Honvéd elleni gyalázatos mutatott játék után telt be nála, ráadásul a Siófok újabb sikerével már öt pontra megközelítette a Lombardot, így akár még ki is eshet a gárda. Tavasszal a csapat mindössze egy győzelmet és egy döntetlent ért el, a többi hét bajnokin vereséget szenvedett. Zsivóczky 2012 szeptemberében Bene Ferencet váltotta a kispadon. A bajnokság hátralévő mérkőzésein Kovács László kapusedző irányítja a csapatot.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!