Kiss Barnabás az év pápai rendőre, Császár Szabolcs az év pápai tűzoltója


2013-05-03 22:52:17  | cikk: HuHa  | 


A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ma délelőtt tartotta Veszprémben Szent György-napi és Flórián-napi ünnepségét. A ceremónián jelen volt dr. Töreki Sándor Veszprém megyei rendőr-főkapitány, Németh Tamás megyei katasztrófavédelmi igazgató, dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott, Áldozó Tamás, Pápa város polgármestere valamint Veszprém, Sümeg és Balatonfüred polgármestere is. A rendőrség és a tűzoltóság napja alkalmából tartott rendezvényen köszönetet mondtak a két testület tagjainak és elismeréseket adtak át.
Ezen az ünnepségen vehette át Áldozó Tamás polgármestertől az év pápai rendőre elismerést Kiss Barnabás, a Pápai Rendőrkapitányság járőr- és őrszolgálati alosztályának munkatársa, az év pápai tűzoltója kitüntetést pedig Császár Szabolcsnak, a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltójának adta át a városvezető.
A rendezvényen köszöntötték Györgydeák Zoltánt, akit április 26-án az Országos Rendőr-főkapitányság ünnepségén munkája elismeréseként rendőr főtözszászlósnak léptettek elő, és elismerést adtak át Feketéné Földi Judit pápai járási hivatalvezetőnek a katasztrófavédelem terén végzett kiemelkedő munkájáért.
Az ünnepség végén bemutatták azt a bűnmegelőzési könyvet is, melyet a korábban Pápán szolgált Orsós Károly rendőr őrnagy készített, s melynek kiadását a VMRFK TÁMOP pályázata tett lehetővé.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!