A Csigabiga csoport köszöntötte a Teveli úti Otthonház lakóit


2013-05-03 22:05:02  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Csigabiga csoport köszöntötte a Teveli úti Otthonház lakóit főképe
A Csókai Óvoda és a Teveli úti Idősek Otthona rendkívül jó kapcsolatot ápol egymással. Az óvodások évente többször is ellátogatnak az idősekhez a jeles napok alkalmával. Így történt ez ma is, amikor a Csigabiga csoport apróságai lepték meg és köszöntötték az időseket anyák napján.
Tunnerné Buzás Éva tagóvoda-vezető kérdésünkre elmondta, ezek a találkozók jó alkalmat jelentenek a generációk közötti kapcsolatok ápolására. Legutóbb húsvétkor jártak az időseknél locsolkodni.
- Az óvoda nagy hangsúlyt fektet az érzelmi nevelésre is, ezért a napokban már beszélgettünk az idős emberekről, a különböző otthonházakról, s a gondozókról. A gyerekekkel már hónapokkal ezelőtt izgatottan készültünk a mai műsorra.
A tavaszköszöntő műsorban a gyerekek énekeltek, mondókát és verset mondtak, amit az otthonház lakói tapssal jutalmaztak.
Anyák napja alkalmából a gyerekek illatos virágokkal és gyertyatartóval ajándékozták meg a meghatódott időseket.
A Teveli úti Idősek Otthonának lakói a gyermeknapon látogatják meg az óvodát május 29-én délután.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!