Kormánypárti reagálás a trafikügyre


2013-05-03 21:48:48  | cikk: pt  | fotó: illusztráció (forrás  | 


Kormánypárti reagálás a trafikügyre főképe
- Nyílt és előre közölt játékszabályok szerint zajlott a dohánykoncessziós pályázat, amelynek során tisztességes, korrekt körülmények között született döntés a nyertesekről - hangsúlyozta dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő. A politikus a Fidesz választmányi elnökségének nevében reagált a helyi MSZP sajtótájékoztatóján elhangzottakra.
Mint mondta, azzal, hogy Grőber Attila, a szocialisták pápai elnöke konkrétumok nélkül utalt arra, hogy korrupciógyanús lehet a térség néhány pályázata, az abban résztvevő összes szereplőt gyanúba keverte.
- Ez a szokásos szocialista módszer. Most éppen ezzel az üggyel kívánják elterelni a figyelmet arról, hogy az MSZP az alvilággal is képes lepaktálni a hatalomért. Célszerű lenne, ha Grőber Attila és az MSZP a saját háza táján söprögetne - fogalmazott dr. Kovács Zoltán.
Hozzáfűzte, a multinacionális cégek helyett kisvállalkozókat támogató dohánykoncessziós pályázat 6000 embernek teremt munkahelyet, szemben a multik dohánymonopóliumával.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!