Jótékonysági futás a kórházért


2013-05-07 14:04:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jótékonysági futás a kórházért főképe
2012. április 14-én első alkalommal rendezték meg Pápán a Munkácsy Sporttelepén a ’Spring Fun Run’ elnevezésű jótékonysági futást és gyaloglást a Városháza és Pápa Bázisrepülőtéren települt nemzetközi szervezetek rendezésében. A versenyre összesen 297 jelentkező, közöttük sok fogyatékkal élő is regisztrált, akik közül a legjobbak nemenként és korcsoportonként kerültek díjazásra. Az esemény egyben a jótékonyságról és adományozásról is szólt, a regisztrálók tetszőleges összegű nevezési díjjal járulhattak hozzá Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézményének működéséhez. A helyszíni nevezési díjakból mintegy 200.000 forint, míg egyéb adományokból további több mint 1.000.000 forint adomány került átadásra a Fogyatékosok Nappali Intézményének részére. A nagy siker után a szervezők, a Nehéz Légiszállító Ezred, a NATO Légiszállítást Kezelő Programiroda, a Boeing, a MH Pápa Bázisrepülőtér és Pápa Város Önkormányzata úgy döntöttek, 2013-ban is megszervezik a programot, melynek időpontja május 11-e szombat, délelőtt kilenc óra. A versenytávok közül az 500 méteres gyerekfutástól kezdve a 2,5 kilométeres családi sétán át az öt kilométeres felnőtt futásig lehet választani. Idén a szervező csapat közös megegyezés alapján az összegyűlt összeget a gróf Esterházy Kórház laboratóriumának felújítására, karbantartására ajánlják fel. Az első 500 résztvevő versenypólót kap ajándékba, regisztrálni előzetesen május 9-én éjfélig a papafunrun@gmail.com címen lehet e-mailben. A helyszínen regisztrálóknak reggel 8:00 és 9:00 között van lehetőségük feliratkozni az erre kijelölt helyen. A versenyt tombolasorsolás zárja, további információ az esemény facebook oldalán kapható.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!