Új játszóteret avatnak Tapolcafőn


2009-08-19 16:15:25  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Új játszóteret avatnak Tapolcafőn főképe
A Káposztáskert évtizedek óta település megújulásra váró területe volt. Korábban az nehezítette a hasznosítást, hogy sok kistulajdonossal kellett megegyezni, valamint a nagyobb földrészlettel rendelkezők közül néhánnyal megegyezés híjján a bíróságig kellett elmennie az önkormányzatnak. Az önkormányzat által készíttetett Integrált Városfejlesztési Stratégia már - terv szinten - bemutatott egyfajta elképzelést a település központi helyén fekvő területre (pl.: új orvosi rendelőt, esetleg a postát, alapvető szolgáltatásokat magába foglaló közösségi házat), s ezzel összhangban készült el az új játszótér is. Pályázati forrás hiányában a beruházást teljes költségét az önkormányzat vállalta.

Az átadási ünnepséget követően a Habakuk Bábszínház előadásában a A sünike ajándéka című játékot láthatják az érdeklődők, majd Módri Györgyi és Szeles József, a veszprémi Petőfi Színház művészei A zene hangján című műsorukkal szórakoztatják az érdeklődőket.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!