Elveszítette halasztott bajnokiját a Lombard II


2013-05-02 10:00:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elveszítette halasztott bajnokiját a Lombard II főképe
Az NB III-as bajnokság 15. fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolta szerda késő délután a Lombard II gárdája. A pápaiak Répcelakra utaztak, ahol a Markek – Kalmár B., Dóczi, Venczel, Enyingi MArcell – Radics, Horváth T., Páli – Enyingi Márk, Kalmár D., Kálmán összetételben igyekeztek megnehezíteni a tabella hetedik helyén álló hazaiak dolgát, Somogyi eltiltása miatt nem léphetett pályára. Kiváló első félidőt produkáltak a nagyon szűk és fiatal kerettel érkező vendégek. A nyolcadik percben Radics szabadrúgását Horváth T. megcsúsztatta, a labdát Koncz ütötte le Kalmár fejéről, de a jogos 11-es elmaradt. Sorban vezették a pápai fiatalok a támadásokat, nagy helyzetekkel, amik ezen a meccsen is kimaradtak, válaszul Beke lőtt kapufát. A 47. percben, bedobás után Beke kapott labdát, és egy lövőcsel után a rövid sarokba lőtt 1-0. A második félidő is hasonlóan zajlott, vendég fölénnyel és helyzetekkel, amire a hazaiak egy helyzettel tudtak válaszolni, de az eredmény már nem változott.

Répcelak – Lombard II 1-0 (1-0) Gsz.: Beke

Lombard II: Markek – Kalmár B., Dóczi, Venczel, Enyingi2 – Radics, Horváth T., Páli – Enyingi, Kalmár D. (Kastély), Kálmán (Horváth Á.)

Jó: Mindenki

Nagy Mihály: Újabb két újoncot avattunk, akik kiválóan helyt álltak. Megint olyan mérkőzést veszítettünk egy nagyon erős csapattal szemben, amit a játék képe és a helyzetek alapján is nyernünk kellett volna.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!