Legfőbb riválisát fogadja a Pápa Motax KC


2013-05-02 09:40:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Legfőbb riválisát fogadja a Pápa Motax KC főképe
Vérbeli kosárrangadót rendeznek pénteken 17 órától az NB II nyugati csoportjában, hiszen a csoport legerősebb csapata, a Soproni Tigrisek SE látogat a Városi Sportcsarnokba. A tét nem kisebb, mint az alapszak elsőség, hiszen a vendégcsapat még nem szenvedett vereséget ebben a bajnoki idényben. A pápaiak neve mellett is mindösszesen egy fiaskó szerepel, mégpedig épp a mostani ellenfél, Sopron csapata tudta csak két vállra fektetni idegenben a Vajda legénységet (79-63). Az őszi mérkőzésen több problémával is küzdött a Motax KC, azonban péntekre igyekeznek 100 százalékos formába hozni magukat, hogy a publikum egy igazi, vérbeli kosárrangadót láthasson. Az ellenfél csapatát több NB I-et is megjárt rutinos játékos alkotja, akik az elmúlt időszakban imponáló magabiztossággal nyerik mérkőzéseiket. A PKC hazai pályán még nem szenvedett vereséget, míg a Tigrisek idegenben sem hagyták el vesztesen a pályát, vagyis így vagy úgy, de egy sorozat biztosan megszakad a pénteken 17:00-kor kezdődő összecsapáson.

Vajda Balázs: A biztos playoffba kerüléshez nyernünk kell a hátralévő négy meccsünkből még egyet. Szeretnénk, ha rögtön az elsőn, a Sopron ellen biztosítani tudnánk helyünket, külön öröm lenne, ha ezt épp fő riválisunk legyőzésével tennénk meg. Úgy gondolom a nyugati csoport két legjobb csapata csap össze pénteken. Kérnénk szurkolóink segítségét, ugyanis nélkülük nagyon nehéz lenne ledolgozni a 16 pontos hátrányunkat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!