Mazsola és Tádé Pápán


2013-04-29 20:01:03  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Mazsola és Tádé Pápán főképe
Mindenki számára jól ismert és kedvelt Bálint Ágnes, József Attila-díjas magyar szerkesztő, aki több gyermek-és meseregény írója. Sok meséjét a tv képernyők esti meséjéről ismerhetik a gyerekek. Vasárnap délelőtt városunk apróságait és felnőtteit is örvendeztette meg az Ametist Bábszínház a Mazsola és Tádé című zenés bábjátékkal. A budapesti színház húsz év közös munka után a Fabula Bábszínházból vált ki, s alakult meg Ametist Bábszínház néven. Vezetője Niklesz Ildikó.
- Társulatunk hivatásos bábszínészekből áll, akik a legjobb szakmai tudásuk szerint dolgoznak. Húsz év tapasztalatát összegyűjtve igyekeztünk olyan színvonalas műsort létrehozni, amellyel nézőink tetszését elnyerhetjük. Pápán most járunk először, de reméljük előadásunkkal itt is elnyerjük a gyermekközönség tetszését, hasonlóan, mint más városokban - mondta Niklesz Ildikó.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!