Megyei döntőt játszik a Pápa Motax KC


2013-04-29 16:09:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megyei döntőt játszik a Pápa Motax KC főképe
Lejátszotta a megyei felnőtt kosárlabda bajnokság elődöntőjének visszavágóját a Pápa Motax KC. A Rendőr SE elleni összecsapásra 18 pontos előnnyel utazott a pápai alakulat azzal a reménnyel, hogy a tavalyi évhez hasonlóan sikerül kivívnia a döntőbe jutást. Ehhez meg kellett tartania a hazai pályán megszerzett előnyt. Sajnos a mérkőzés nem így indult, rögtön az első negyedben kilencpontos hátrányba került a Motax KC. Ezt követően - átérezve a mérkőzés jelentőségét - faragott hátrányából a vendég gárda. Kissé meglepő módon a harmadik negyedben nagyon bennragadt az öltözőben a PKC, mindösszesen nyolc pontot termeltek a srácok. A hullámzó teljesítmény a negyedik negyedben is folytatódott, szerencsére ott már a játék felívelő szakaszába került a Pápa, és a vége előtt három perccel két pontra csökkentette a különbséget. Ekkor megkönnyebbült mindenki vendégoldalon, és még az utolsó két perc gyengébb játéka is elég volt a továbbjutáshoz, hiszen a végjátékban a Rendőr SE számára szükséges 18 pont helyett csak kilenccel győzedelmeskedtek, így megismételve a tavalyi produkciót, ismét döntőt játszhatnak a Pápa Motax KC fiataljai.

Rendőr SE - Pápa Motax KC 62:53 (22:13, 10:14, 13:8, 17:18)

Jók: Horváth A., Perger, Rozgonyi

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!