Szomszédvári rangadót nyertek a Bakonyerdő Pápa serdülői


2013-04-25 12:30:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szomszédvári rangadót nyertek a Bakonyerdő Pápa serdülői főképe
Az országos serdülő kézilabda bajnokságban a Bakonyerdő Pápa ifjú kézilabdázói egyik riválisukat, a KK Ajkát látták vendégül. A pápaiak joggal bizakodtak egy újabb győzelemben, hiszen idén már háromszor találkoztak a felek, melyeken két pápai, és egy vendég siker született. Jól is kezdtek a mieink, Bors Martin "mesterhármasával", valamint Stall és Sipőcz góljaival 7-0-ra vezettek, Pilter Levente hálója 10 percig nem rezzent. A vendégek újdonsült edzője, az egykori pápai mester Poór Tamás hiába kért időt, a mieink szép akciókat vezetve, remekül oldották meg a feladatukat. A második félidőben a vendégek próbálták kifogni Bors Martint, de ekkor rendszerint jöttek az átlövések, vagy épp Horváth Martin és Tóth Dávid forgatta be emberét beálló pozícióban. A védekezés is jól működött, Sipőcz Milán, Palágyi Ákos és Török Bálint kiválóan semlegesítették Pék Mátét, aki a csoport egyik leggólerősebb játékosa. A végén a fiataloké volt a főszerep mind a két csapatban, akik kiválóan teljesítettek, Tóth Dániel remek védéseket mutatott be.

Bakonyerdő Pápa - KK Ajka 34:21 (16:9)

Kapcsándi Zsolt: Legutoljára Ajkán vereséget szenvedtünk, ez feltüzelte annyira a csapatomat, hogy mindenképp revansot akartunk hazai pályán venni. Eredményesen, sokszor közönségszórakoztatóan játszottunk, szerencsénk is volt, ez volt az a meccs, ahol minden összejött, és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Büszke vagyok a játékosaimra, példaértékűen küzdöttek, fegyelmezetten kézilabdáztak. Ezen a mérkőzésen le tudták mérni, mennyit fejlődtek egy év alatt, jó irányba haladunk.

Pápai gólszerzők:
Bors Martin 15
Stall Levente, Varga Bálint 5-5
Horváth Martin, Tóth Dávid, Sipőcz Milán, Török Bálint 2-2-2-2
Áldozó Soma 1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!