Minőségi bébiételeket és babaápoló termékeket kapnak a családok


2013-04-24 12:32:47  | cikk: mo  | 


Minőségi bébiételeket és babaápoló termékeket kapnak a családok főképe
Városi osztás keretében juthatnak bébiételhez és babaápoló termékekhez a pápai lakcímmel rendelkező családok a mai nap folyamán. A Teuton lovagrend a közelmúltban újabb adományt juttatott Pápára, melyet a Juhar utcában található telephelyen raktározott el a város. A raktárépületet most teljesen kiürítik, hiszen a jövőben még újabb szállítmány várható. Az Egyesített Szociális Intézmények Családsegítés munkatársai és a szolgálattal kapcsolatban álló önkéntesek a tegnapi nap folyamán készítették el a csomagokat, melyeket ma vehetnek át a pápai családok.
Maródiné Győrfy Viktória arról tájékoztatott, ma délelőtt 10 órától zajlik az osztás, melynek keretében a hat hónapos korú gyerekeket nevelő családok alapcsomagot vehettek át. Az alapcsomag 1 doboz babakrémet (8 db krémet tartalmaz), 1 karton gyermekgrízt (6 doboz), 2 db pulykamenüs főzeléket, 2 db üveges gyümölcsös bébiételt és 4 csomag baba-törlőkendőt tartalmaz. Amennyiben a gyermek elmúlt egy éves, úgy a csomagot 1 zsugor multivitaminos itallal (6 db) egészítik ki, míg a két éves kort betöltött gyerekek után járó adományban már egy karton tejpor is szerepel – tudtuk meg a vezető családgondozótól.

Maródiné Győrfy Viktória elmondta, manapság rendkívül fontos a családok támogatása. A csomagok igencsak értékesek, sokféle, jó minőségű terméket tartalmaznak. A mai városi osztás alkalmával összesen mintegy 350 család részesülhet az adományokból, alapcsomagot 250 pápai család részére tud biztosítani a város. A hat hónapostól három éves korú gyermeket nevelő családokat 16 óráig várják a Juhar utca 3. szám alatt, a volt Városgazdálkodási vállalat telephelyén.

Tavaly három alkalommal szerveztek városi osztást az ESZI Családsegítés munkatársai, akkor összesen 1300 család részesülhetett a Teuton lovagrend által biztosított adományokból.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!