Közel 300 diák rúgta a bőrt a Munkácsy Sporttelepén


2013-04-23 11:45:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közel 300 diák rúgta a bőrt a Munkácsy Sporttelepén főképe
Labdarúgó diákolimpiát rendeztek három korcsoportnak a Munkácsy Sporttelepén. Az első korcsoportban hét, a második korcsoportban kilenc, a negyedikben pedig 12 csapat mérkőzött meg egymással két salakos és négy füves pályán. Az időjárás is kegyeibe fogadta a labdarúgókat, így 28 együttes küzdött meg a továbbjutó helyekért, hiszen korcsoportonként az első helyezettek szereztek jogot arra, hogy részt vegyenek a pénteki tapolcai megyei előselejtezőn. A torna jó hangulatban telt, sok szülő is kilátogatott szurkolni, többek között a Lombard Pápa csapatkapitánya, Szűcs Lajos is a helyszínen szorított gyermekének. Ami az eredményeket illeti, az esélyesek jutottak tovább, sok gólt láthattak a kilátogatók, a pénteki tornára a Munkácsy, az Erkel és a Tarczy készülhet.

Végeredmény (I. korcsoport)
1. Munkácsy
2. Tarczy
3. Erkel
4. Csót

Végeredmény (II. korcsoport)
1. Erkel
2. Munkácsy
3. Pápateszér

Végeredmény (IV. korcsoport)
1. Tarczy
2. Weöres
3. Nemesszalók
4. Mezőlak

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!