Nyereményjátékokkal várják a látogatókat Pápa város standján


2013-04-20 21:37:38  | cikk: HuHa  | 


Nyereményjátékokkal várják a látogatókat Pápa város standján főképe
Az előző évekhez hasonlóan Pápa turisztikai attrakcióit kínálja az expo látogatóinak az önkormányzat standja. A sportcsarnokban kialakított látványos kiállítói helyen a város négy meghatározó idegenforgalmi szereplőjével ismerkedhetnek meg az érdeklődők, s nemcsak a stand megtekintésével, hanem azokkal a játékokkal, melyekre az ott dolgozó munkatársak invitálják az érdeklődőket. A Várkertfürdő, az Esterházy-kastély, a Kékfestő Múzeum és a Református Gyűjtemények közös játékában valamennyi helyszínen választhatnak a vendégek a különböző lehetőségek közül, így képkirakóval, memóriajátékkal, totók kitöltésével, nyomdázással és múmiarajzolással ismerhetik meg a turisztikai szolgáltatásokat, látnivalókat. Akik pedig valamennyi helyszínen részt vesznek a játékban és ezzel megtöltik pontgyűjtő lapjukat, sorsoláson vesznek részt, természetesen pápai ajándékokért.
-A játék nagyon népszerű, a látogatók sorra járják végig a négy állomást, lelkesen kirakóznak, rajzolnak, lapozgatják a prospektusokat a totó kitöltéséhez és közben érdeklődnek a város látnivalói iránt, kérdeznek a kastély felújításáról és a fürdő szolgáltatásairól – mesélte a nap végén Gaál Gyula Istvánné, a Tourinform Iroda vezetője.
Hasonlóan értékelte a mai nap sikerét Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője is, aki arról számolt be, a pápai standot szép számú érdeklődő kereste fel, a játékosok a nyereménysorsolásra is visszajöttek és minden ajándék gazdára talált. A játék holnap is folytatódik, a turisztikai szakemberek várják az érdeklődőket a pápai standon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!